Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip serowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser rokfor 15 dkg
śmietana kwaśna 1 łyżka
sól
pieprz
łodygi selera naciowego
chutney sos korzenny 2 łyżki
oliwki czarne 12 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: dip serowy

Miksujemy ser i oliwki przez 1 minutę,dodajemy śmietanę i miksujemy do połączenia się składników i przyprawiamy i posypujemy papryką,dodajemy sos korzenny i miksujemy ponownie aż sos będzie gładki.Przelewamy go do miski przykrywamy i schładzamy przez 2 godziny.Przekładamy do szprycy z gwiazdką i wypełniamy łodygi selera umytego i i pokrojonego na trzy części.Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 19.10.2011 21:16
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak