Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

W cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 3 sztuki
pieczarki 6 sztuk
papryka 1 sztuka
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: W cieście francuskim

Pieczarki drobno pokroić i poddusić na oleju, paprykę podobnie. Parówki przekroić wzdłuż, ułożyć na plastrach ciasta. Obok ułożyć po trochu podduszonych pieczarek i papryki. Skleić i posmarować rozmąconym jajkiem. Piec ok 18-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 18.09.2012 06:59
super
smakoszek 10.05.2012 19:17
pyszne:)
stokrotka 19.10.2011 20:19
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak