Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

orzechowe nadzienie do rogalików

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 250 g
cukier waniliowy 1 sztuka
śmietana 125 ml
orzechy mielone 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: orzechowe nadzienie do rogalików

wszystkie składniki ucieramy na gładką masę,
nadziewamy nią rogaliki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 21.03.2012 08:37
Super
marcinek 21.03.2012 08:37
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak