Sałatka z papryką i czerwoną kapustą

Sałatka z papryką i czerwoną kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółta papryka

    1 sztuk
  • małe pomidorki

    kilka sztuk
  • natka

    3-4 gałązki
  • gotowy sos sałatkowy

  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • kapusta czerwona

    1/2 głowki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkuj albo pokrój na bardzo cienkie paseczki. Paprykę umyj, osusz, usuń gniazda nasienne i pokrój w plasterki. Pomidory sparz wrzątkiem, usuń z nich skórkę , podziel na ćwiartki. Przygotuj sos wg przepisu na opakowaniu. Wymieszaj składniki, zalej sosom.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat