Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z papryką i czerwoną kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółta papryka 1 sztuk
małe pomidorki kilka sztuk
natka 3-4 gałązki
gotowy sos sałatkowy
papryka czerwona 1 sztuka
kapusta czerwona 1/2 głowki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z papryką i czerwoną kapustą

Kapustę poszatkuj albo pokrój na bardzo cienkie paseczki. Paprykę umyj, osusz, usuń gniazda nasienne i pokrój w plasterki. Pomidory sparz wrzątkiem, usuń z nich skórkę , podziel na ćwiartki. Przygotuj sos wg przepisu na opakowaniu. Wymieszaj składniki, zalej sosom.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak