Składniki:
cukier drobny | 1 szkl. |
żółtko jajek | 8 szt. |
mleko | 500 ml |
cukier wanilinowy | 2 szt. |
masło g | 1,5 kostki |
sok z cytryny | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
bakalie |
cukier drobny | 1 szkl. |
żółtko jajek | 8 szt. |
mleko | 500 ml |
cukier wanilinowy | 2 szt. |
masło g | 1,5 kostki |
sok z cytryny | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: