Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane sznycle z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek z ziołami 15 dag
bazyllia 1/2 pęczka
papryczka chili 1 strąk
sproszkowana papryka
sól
pieprz
czosnek posiekany 3 ząbki
masło 3 łyżki
indyk 4 sznycel

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane sznycle z indyka

W każdym sznyclu zrobić nacięcie,by powstała kieszeń,następnie oprószyć je przyprawami.Serek ziołowy połączyć z posiekaną bazylią,czosnkiem i drobno pokrojoną papryczką chili.Masą wypełnić kieszenie(Można nacięcia spiąć wykałaczkami) i smażyć na rozgrzanym maśle przez około 5 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 19.10.2011 20:16
To dla mnie Natalko - lekkie, dietetyczne...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak