Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 duże
Szczypiorek cienki 1/2 pęczka
majonez 1 czubata łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
pieprz
woda 3 (źródlana)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Kroki postępowania

1
Jajka obieramy ze skorupek, ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy opłukany i drobno pokrojony szczypiorek.
Krok 1 - Pasta jajeczna foto
2
Następnie dodajemy majonez i wodę.
Krok 2 - Pasta jajeczna foto
3
Doprawiamy świeżo zmieloną solą morską i pieprzem., dokładnie mieszamy.
Krok 3 - Pasta jajeczna foto
4
Podajemy ze świeżym pieczywem.
Krok 4 - Pasta jajeczna foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 11.01.2012 20:14
kolejna rzecz do zrobienia - pasta jajeczna
ewasylwia 19.10.2011 16:32
lubiętakie pasty
Lotar 19.10.2011 15:07
super
Jarlin 19.10.2011 14:37
smaczna
Mysiunia 19.10.2011 12:20
pyszna! na pewno by mi smakowała:)
Beatris 19.10.2011 09:58
Aż zrobiłam się głodna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak