Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło pietruszkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 10 dag
sok z cytryny 1 łyżka
szczypta soli
natka pietruszki 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Masło pietruszkowe

Natkę pietruszki drobno posiekać,masło zmiksować,pietruszkę dodać do masła,doprawić solą,pieprzem i sokiem z cytryny.Za pomocą szprycy do kremów ozdobnie uformować,ułożyć na talerzyku i lekko schłodzić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 18.10.2011 18:52
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak