Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w zalewie occtowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mintaj 1 kg
jajko 4 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szt
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w zalewie occtowej

Rybę pokroić w kawałki, posolić, następnie dać do jajka a potem do bułki. Później na rozgrzany olej. Usmażoną rybę dajemy do garnka i zalewamy gorącą zalewą octową

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka91 18.10.2011 16:40
I jest pyszny
lipka02 18.10.2011 13:01
ślicznie wygląda na talerzu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak