Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słodka polędwica duszona w czerwonym winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wino czerwone 500 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
polędwica 1 słodka

Przepis i sposób przygotowania na: Słodka polędwica duszona w czerwonym winie

Polędwice przyprawiamy solą i pieprzem . obsmażamy na gorącym oleju. wkładamy do naczynia żaroodpornego , podlewamy winem i pieczemy 50 minut w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 10.05.2013 13:25
brzmi wybornie
Lidia6 30.01.2012 17:35
pyszne mi?sko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak