Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety z kurczaka z chrzanem panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 sztuki
chrzan tarty 4 łyzeczki
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filety z kurczaka z chrzanem panierowane

Mięso myjemy, osuszamy i rozbijamy przez folie. Smarujemy każdy filet chrzanem. Zwijamy. Przyprawiamy sola i pieprzem. panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na zloty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidia6 27.01.2012 20:38
bardzo ?atwy przepis i na pewno pyszne kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak