Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietki zapiekane z mięsem mielonym w sosie bolońskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietki 4 sztuki
mięso mielone 400 gram
sos boloński 1 opakowanie
sól do smaku
ser żółty 200 gram
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietki zapiekane z mięsem mielonym w sosie bolońskim

Mięso mielone podsmażamy na oleju, przyprawiamy. Przygotowujemy sos boloński według przepisu na opakowaniu.dodajemy do mięsa i dusimy 10 minut mieszając.Bagietki kroimy na pół, na każdą nakładamy farsz mięsny. Posypujemy startym serem . zapiekamy 15 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak