Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rybna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szprotki 1 puszka
seker 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
ogórki kiszone 2 sztuki
cebula 2 sztuki
jajko 3 sztuki
majonez 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rybna

seler i pietruszkę gotujemy, wszystkie składniki (oprócz szprotek, które rozgniatamy widelcem) ścieramy na tarce o dużych oczkach, doprawiamy, dodajemy majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 22.11.2011 08:13
Super
halinka1011 17.10.2011 20:19
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak