Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówkowa z fetą i selerem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Makaron kolanka 3 szklanki
parówki 3
pomidor 1
papryka
ser feta
francuski sos sałatkowy
koperek
seler konserwowy

Przepis i sposób przygotowania na: parówkowa z fetą i selerem

Makaron gotujemy 6 minut we wrzątku.Odcedzamy i studzimy.Paprykę, pomidora kroimy w kostkę, a parówki w plastry.Koperek siekamy.Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy seler.Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, polewamy sałatkę i mieszamy. Podajemy schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 22.01.2012 12:41
ja też takiej jeszcze nie jadłam
Izabela/bella81 04.11.2011 09:05
nie jadłam takiej
aacaac 18.10.2011 08:06
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak