Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z selerem i marynowanymi pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tarty seler 2 słoiki
kukurydza konserwowa
majonez
biała fasola PUSZKA
natka pietruszki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z selerem i marynowanymi pieczarkami

Selera, kukurydzę, fasolę i pieczarki odcedzamy z zalewy.Natkę myjemy, osuszamy i siekamy.Wsypujemy do warzyw i mieszamy. Do sałatki dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem.Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 17.02.2012 16:59
muszę spróbować
leonkot 20.01.2012 15:05
fajna
aga130982 16.12.2011 09:21
mniam
Ela15 05.11.2011 11:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak