Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z majonezem na kwaśno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 szt
ogórek konserwowy Smak 3 szt
cebula biała 1 duża
majonez
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z majonezem na kwaśno

Jaja obieramy, kroimy na pół, układamy na talerzu lub tacce na jajka. Cebulę obieramy, kroimy w drobniutką kostkę, dodajemy również drobno pokrojone ogórki konserwowe i majonez. Doprawiamy do smaku pieprzem. Na każdą połówkę jajka kładziemy łyżkę sosu, dekorujemy kleksem z ketchupu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 02.03.2013 19:29
bardzo smacznie wygląda
IZABELA29 24.01.2012 17:59
tak inaczej ni? zwykle jadam
gusia1000 13.01.2012 15:50
Lubię !
pigila
pigila 20.11.2011 23:59
super
Wacław 19.10.2011 15:47
pyszne śniadanie,a jak ładnie podane :-)
pacpaw 17.10.2011 21:18
z daleka ten keczup wygląda jak papryczka piri piri :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak