Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
pieprz do smaku
oliwa 3 łyżki
cukier mała łyżeczka
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cebulę pokroić w kosteczkę. Wszystko wymieszać z kapusta dodać oliwę i pieprz do smaku oraz płaska łyżeczkę cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 21.09.2010 09:24
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak