Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z białej rzodkwi z ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała rzodkiew 50 dkg
ogórek sałatkowy 1 szt
kwaśna śmietana 0,5 szkl
sok z cytryny, cukier, sól do smaku
natka pietruszki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z białej rzodkwi z ogórkiem

Obraną rzodkiew zetrzec na tarce jarzynowej i skropic cytryną. Ogórek obrac i pokroic w kostkę. Śmietanę doprawic solą i cukrem iraz wymieszac z natką. Polac surówkę i wymieszac. Odstawic na chwilę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 19.08.2011 09:37
super
Kate131 22.07.2011 10:40
smaczna
iga2 07.05.2011 22:01
rewelacja
Allice 23.03.2011 12:55
wypróbuję :)
Ela20 13.03.2011 13:19
pycha!
Emilia22 23.09.2010 17:14
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak