Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z cebulką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 80 dag
cebula biała 1/2 kg
olej do smażenia
sól do smaku
mleko 1/2 litr
mąka 5-6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbkę dobrze oczyścić, zamoczyć w mleku.Cebulę kroimy w piórka , smażymy na oleju na złoty kolor, solimy i przekładamy do garnka. Wątróbkę wyjmujemy z mleka i obtaczamy w mące. Obsmażamy na małym ogniu nie solimy ,przekładamy do cebuli , mieszamy i ewentualnie dosalamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kucharz11 25.10.2016 17:40
bardzo apetyczne danie
kucharz11 12.10.2016 19:59
pyszna propozycja
Seba 05.10.2012 10:16
pycha
Wafelek2601 19.07.2012 08:37
Uwielbiam
babcia
babcia 07.06.2012 01:05
pyszne
pacpaw 04.05.2012 21:46
lubię taką
RenataZ-et 12.04.2012 17:48
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak