Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka maślana z koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 szt
masło 2 łyżka
cebula biała 1 szt
marchewka 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka maślana z koperkiem

Kapustę kroimy w paseczki .Gotujemy pod przykryciem ok 15 min . Na patelni rozgrzewamy masło smażymy posiekana cebulę .Następnie dodajemy starta na dużych oczkach tarki marchewkę . Smazymy .Kapustę odsączamy z wody dodajemy na patelnie .Mieszamy doprawiamy przyprawa uniwersalną ,pieprzem . Mieszamy -smażymy . POd koniec dodajemy posiekany koperek i łyżeczkę masła .Mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 25.04.2013 07:49
bardzo smaczna
kasiaw 30.10.2011 22:46
naprawdę pyszne
Magdalena42 17.10.2011 07:17
wygląda pysznie
iwa643 17.10.2011 06:58
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak