Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ogórkowo-ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki świeże 2 długie
koperku 1 pęczek
śmietana 12%
sól
pieprz
ryż 1 saszetka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ogórkowo-ryżowa

Ryż ugotować na sypko .
Ogórki obrać,pokroić w kostkę,dodać
wystudzony ryż,dodać śmietanę lekko
wymieszać,doprawić do smaku i dodać
pokrojony drobno koperek-wymieszać.

Smakuje lepiej niż mizeria.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgosia6 04.11.2011 08:48
muszę spróbować
Justyna Jussstiii 28.10.2011 10:44
super
Ela15 21.10.2011 10:05
super
Emilia22 17.10.2011 09:31
fajny przepis
stokrotka 17.10.2011 00:03
prosta i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak