Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tuńczykowy-sardelkowyilet

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z sardeli 2-3 szt.
majonez 200 szklanka
kapary 1 łyżka
tuńczyk 5 (z puszki)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tuńczykowy-sardelkowyilet

Tuńczyka i sardele rozgnieść widelcem,wymieszać z majonezem,dodać kapary,doprawić sokiem z cytryny.Podawać do cielęcej pieczeni na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 23.12.2011 09:07
polecam
agata1722
agata1722 23.12.2011 09:07
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak