Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś indycza 1,5 kg
polędwiczka wołowa 30 dag
żółty ser 4 plaster
olej
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka

Pierś pokroić na plastry. Polędwiczko obsmażyć na oleju. Na plastry ułożyć ser oraz koperek. Mięso zawinąć, obwiązać i piec 1-1,5 w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kokoszka
kokoszka 06.12.2011 12:22
Pyszności:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak