Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa po węgiersku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 3 sztuki
włoszczyzna 1 oapkowanie
masło 1 łyżka
przecier pomidorowy 1 łyżkę
sól 1 do smaku
mąka 1 łyżka
Papryka ostra mielona Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa po węgiersku

do rondelka wkładamy pokrojoną w dużych oczkach kiełbasę i drobno pokrajaną włoszczyznę solimy i gotujemy pod przykryciem około 30 minut robimy zasmażkę z czubatej łyżki masła łyżkę mąki i łyżkę przecieru wlewamy ją do rondelka z kiełbasą i warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak