Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczykowe wrapsy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszka
papryka konserwowa 1 szt
ogórek konserwowy 3 szt
musztarda 1 łyżeczka
tortilla 4 szt
kapary 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczykowe wrapsy

Tuńczyka odsączyć z zalewy i zblenderować na gładką masę z kaparami i musztardą.
Paprykę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę.
Placki smarować tuńczykową pastą i posypać warzywami konserwowymi.
Zawijać wrapsy, zaginając brzegi, tak aby zawartość nie wypadła ze środka.
Zapiekać w grillu elektrycznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika64 30.05.2012 03:46
cos innego
2dietornot2diet 27.10.2011 23:22
więcej pysznych przepisów znajdziecie na 2dietornot2diet.wordpress.com
Ewa/kalapurtka 17.10.2011 16:15
pycha
halina17 15.10.2011 11:24
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak