Składniki:
szalotka posiekana | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka zielona | 1 szt |
ocet winny | 2 łyżki |
musztarda dijon | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
sałata rzymska | |
wołowina pieczeniowa | 4 plastry |
szalotka posiekana | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka zielona | 1 szt |
ocet winny | 2 łyżki |
musztarda dijon | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
sałata rzymska | |
wołowina pieczeniowa | 4 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: