Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 9 szt
masło 2 łyżka
śmietana 2 łyżka
natka pietruszki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Ugotować na twardo 8 jajek, wyjąć białka. Dodać surowe jajko, masło, śmietanę, przyprawić do smaku. Napełnić skorupki, wyrównać powierzchnie. Na patelni usmażyć jajka na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak