Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na boczku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
boczej w plasterkach 8 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na boczku

boczek kroimy w cieniutkie paseczki, podsmażamy na rozgrzanej patelni.
w ty samym czasie wybijamy jajka do miseczki, rozbijamy i doprawiamy.
kiedy boczek zrobi się chrupiący i rumiany wybjamy jajka na patelnię, mieszamy czekając aż się zetną i gotowe

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 14.10.2011 23:34
smaki dzieciństwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak