Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurczak ugotowany z rosołu 20 dag
rosół 500 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z kurczaka

Do pojemniczka wkładamy mięso kurczaka - możemy podzielic go na kawałki, możemy zostawić w kawałku.
Rosół podgrzewamy i rozpuszczamy w nim żelatynę.
Rosołem tym zalewamy kurczaka, zostawiamy do ostygnięcia a potem wkładamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pistacja 24.10.2012 17:52
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak