Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta gotowana na parze

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól
pieprz
kapusta czerwona 1/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta gotowana na parze

Kapustę obieramy z zewnętrznych liści.
Kroimy na ćwiartki a potem jedną część rozdrabniamy na mniejsze kawałki.
Kapustę układamy naczyniu parowaru i oprószamy sola i pieprzem.
Parujemy ok 10 min.
Podajemy no jako sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 02.03.2012 10:44
To by mi smakowało :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak