Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mieso wołowo-wieprzowe 1 kg
cebula 2
kajzerka 1
jajko 2
gałka muszkatołowa Prymat
prawdziwek 3
wędzony boczek 20 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka
bulion 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z grzybami

Bułkę namoczyć w wodzie, połączyć z mięsem. Cebulę posiekać, dodać do mięsa wraz z jajkami. Przyprawić do smaku. Połączyć z grzybami. Piec ok. 40-50 minut w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak