Składniki:
mieso wołowo-wieprzowe | 1 kg |
cebula | 2 |
kajzerka | 1 |
jajko | 2 |
gałka muszkatołowa Prymat | |
prawdziwek | 3 |
wędzony boczek | 20 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
bulion | 1/2 szklanka |
mieso wołowo-wieprzowe | 1 kg |
cebula | 2 |
kajzerka | 1 |
jajko | 2 |
gałka muszkatołowa Prymat | |
prawdziwek | 3 |
wędzony boczek | 20 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
bulion | 1/2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: