Klopsy z ryby

Klopsy z ryby

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z ryby

    50 dkg
  • jajko

    1 sztuka
  • kajzerka

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

    do smaku
  • bułka tarta

  • olej do smażenia

  • mleko

    1/2 szklanki
  • przyprawa do ryb

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku odcisnąć. Zmielić rybę, bułkę, cebule dodać przyprawy jajko i wyrobić na jednolitą masę. Formować kotleciki i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na zloty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pajbek

25.02.2014 21:47
To musi być smaczne :-)

adelajda

01.12.2013 10:21
dobre kotleciki :)

rjustysia

15.06.2013 23:33
łatwe w przygotowaniu i z pewnością smaczne :)

jordi

03.05.2013 22:14
na pewno smaczne

Beata23

17.04.2013 08:54
pyszne na obiadek

IKrakowianka

27.07.2012 21:04
bardzo smaczne :)

ika1

15.07.2012 17:10
cyegoś takiego szukałam

traktorek

10.07.2012 15:06
smaczniutkie

mic

13.03.2012 15:13
rybka, zazwyczaj jadam w piatki:)

Grazyna0211

01.02.2012 19:33
bardzo smaczne lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat