Najprostszy ocet estragonowy

Najprostszy ocet estragonowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet winny

    0,5 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pędy estragonu myjemy i dzielimy na 10 cm kawałki.Zalewamy w słoju octem winnym.Zamykamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 10 dni.Następnie przefiltrować i przelać do butelek wkładając po jednym pędzie estragonu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat