Marmolada żurawinowa

Marmolada żurawinowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawina

    1 kg
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

urawiny myjemy i zasypujemy cukrem.Zagotować na małym ogniu i odstawić na 24 godziny.Następnego dnia ponownie doprowadzić do wrzenia . Marmoladę gorącą przekładamy do słoików , zakręcamy i odwracamy do góry dnem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomcio

17.08.2010 12:53
uwielbiam żurawinę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat