Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po warszawsku

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 50 dag
mleko skondensowane niesłodzone 1 szklanka
chrzan tarty 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
żółty ser starty 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po warszawsku

Mleko podgrzewamy z tartym serem.Gdy powstanie kremowy sos doprawiamy do smaku , dodajemy chrzan i mieszamy.Parówki przekroić wzdłuż i ułożyć w formie do zapiekania , zalać kremem serowym. Zapiekać 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 06.05.2013 11:44
Dobry przepis na podanie parówek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak