Parówki po warszawsku

Parówki po warszawsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki cienkie

    50 dag
  • skondensowane mleko nie słodzone

    1 szklanka
  • chrzan tarty

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • żółty ser starty

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko podgrzewamy z tartym serem.Gdy powstanie kremowy sos doprawiamy do smaku , dodajemy chrzan i mieszamy.Parówki przekroić wzdłuż i ułożyć w formie do zapiekania , zalać kremem serowym. Zapiekać 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

06.05.2013 11:44
Dobry przepis na podanie parówek.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat