Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z ryby i warzyw

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba 500 gram
fasolka szaragowa 150 gram
papryka 1
cebula 1
jajko 1
mąka ziemniaczana 4 łyżki
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z ryby i warzyw

Rybę przepuszczamy przez maszynkę. Myjemy fasolkę szparagową, paprykę i kroimy na drobną kostkę. Cebulę obieramy i również kroimy na małą kostkę. Mieszamy wszystko razem. Dodajemy do tego przyprawę do ryb oraz możemy doprawić do smaku innymi przyprawami. Dodajemy mąki ziemniaczanej. Formułujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i jajku. Smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 17.10.2011 10:13
pyszne
tomek18 14.10.2011 14:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak