Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 6 strąk
kukurydza 1/2 puszka
mięso mielone 50 dag
cebula 1
Kajzerk 1
jajko 2
natka pietruszki
żółty ser 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana papryka

Od papryki odciąć górną część, wyciąć gniazda. Mięso wymieszać z cebulą, jajkami,. Farszem wypełnić paprykę dodać kukurydzy. Na wierch położyć ser, zapiekać ok. 30 minut w 200 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 10.01.2012 07:52
ja robię takie z mięsem i ryżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak