Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z dzika

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

olej
cebula
Marynata do mięs klasyczna Prymat
Majeranek suszony Prymat
sól
pieprz
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z dzika

Mięso zamarynować i trzymać w marynacie 2 dni. Następnie natzreć solą i pieprzem. Ścisnać na wierzchu poukładać cebulę i czosnek. zawinąć w rękaw do pieczenia. Piec 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 14.01.2013 15:49
Zjadłabym takiego dzika
kanu83 21.02.2012 21:01
Ulalalaa
Anna169Hosz 21.12.2011 09:33
Ja też bym zjadła dziczyznę:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak