Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka warzywno-ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 1 szkl
marchewka 1 szt
pasternak 1/2 szt
groszek konserwowy 1/2 szt
pieczarki 10 dag
sos sojowy
pomidor
Pieprz biały mielony Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka warzywno-ryżowa

Ryż gotujemy w osolonej wodzie . Marchewke i kawałek pasternaku kroimy w drobne słupki .Pieczarki obieramy kroimy w plasterki. Marchewkę ,pasternak i pieczarki podsmażamy na patelni na oliwie .Następnie dodajemy odcedzony groszek .Mieszamy dodajemy ugotowany ryż .doprawiamy pieprzem i sosem sojowym . Podajemy z pomidorkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_sl 03.03.2014 21:49
ale kolorowo i smacznie
ronald88 14.10.2011 16:02
super
madi356 14.10.2011 11:28
rewelacja :) masz piękne zdjęcia
Katarzyna/kate1980 14.10.2011 11:03
super przepis
artur7 14.10.2011 08:28
mniam
iwa643 14.10.2011 07:15
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak