Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z mięsem mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 4 łyżki
mięso mielone 300 gram
sól do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 2 łyżki
woda 2,5 litr
pietruszka zielona 2 łyżki
kostka rosołowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z mięsem mielonym

Wode wlac do garnka, dodać przecier, mieso mielone, kostke rosołową. Co chwile mieszać, żeby miesko sie \"rozpadło\". Dołożyć maggi -oczywiście najlepiej swieże! Do smaku posolić, a na koniec - już gdy zupka bedzie gościc na naszych talerzach - posypać posiekaną drobno zieloną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 16.10.2011 11:54
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak