Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

martadela zapiekana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Martadela 0,5 kg
jajko 6 szt
ser żółty 20 dek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: martadela zapiekana

Martadelę pokroić w plastry i ułożyć w naczyniu do zapiekania na mią wybić jajka posolić i popieprzyć posypać startym serem. Piec w piekarniku dościęcia się jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 03.09.2013 09:55
świetny pomysł
IZABELA29 28.07.2012 14:30
dawno jej juz nie jadłam...
ben-ka 28.07.2012 09:45
warto zrobić:)
gacopierz23 28.05.2012 16:58
dobry sposób na mortadele
Anna152 15.03.2012 05:58
fajna
Mirka-Ludomila 12.02.2012 10:08
tak jeszcze mortadeli nie jadłam, ale ciekawy sposób na pyszne danie
Ewelina38 30.01.2012 12:15
super jedzonko
owca441 03.12.2011 18:37
rewelacyjna
owca441 03.12.2011 18:37
rewelacyjna
Mariusz10 31.10.2011 18:08
super
Olaa 28.10.2011 10:25
fajne
Elżbieta17 26.10.2011 12:14
Ciekawy pomysł:)
traktorek 20.10.2011 18:11
fajne
anulka69 17.10.2011 11:32
niezłe
teresa18 14.10.2011 20:16
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak