Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miniaturowe pomidorki 20 dag
brukselki 25 dag
masło 3 dag
mąka 3 dag
mleko 1,5 szklanka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa pod beszamelem

Dynie umyć i pokroić, pomidory pokroić. Masło stopić, dodać mąki i mleka, mieszać do czasu aż sos będzie gęsty. Zalać nim warzywa, zapiekać ok. 20 minut w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 30.10.2011 09:29
dobre jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak