Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa porowa z pulpetami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

małe pory 2 szt
marchew 1
pietruszka 1
seler kawałek
brukselka 20 dag
olej
jajko 1
mąka 1 łyżka
sól do smaku
cielęcina 30 mielona

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa porowa z pulpetami

Pory, marchew, pietruszkę, selera zalać wodą, ugotować. Resztę pora zeszklić na oleju, mięso wymieszać z jajkiem. Z mięsa formować kulki, ugotować włożyć do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 13.10.2011 18:43
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak