Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z ciecierzyną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1
kapusta kiszona 1 kg
cebula 1
kiełbasa 50 dag
wędzonka 20 dag
ciecierzyca 30 dag
kminek
mąka 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z ciecierzyną

Ciecierzycę gotować 10 minut. Kapustę poszatkować. Kiełbasę pokroić i obsmażyć .Dodać do kapusty wraz z opieczoną cebula. Do tego podsmażoną wędzonkę. Bigos zaprawić zasmażką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 19.10.2011 09:07
wow polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak