Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki świeże 3 szt
rzodkiewka 3 szt
kukurydza 1 puszka
ser feta 1 opakowanie
pomidory 2 szt
szczypiorek
majnez 3 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy po czym dobrze osączamy z wody,kukurydzę przecedzamy i wrzucamy do miski, dodajemy do niej posiekany szczypiorek,rzodkiewki i pomidory pokrojone w kostke,tak samo pokrojony ser feta.Wszystko doprawiamy solą i pieprzem po czym mieszamy z majonezem. Po trochu układamy na umyte,obrane i przekrojone wzdłuż i wydrążone ogórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 09.01.2013 23:13
super
novita23 14.10.2011 11:25
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak