Pekińska z pomidorem

Pekińska z pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • pomidor

    3 szt
  • por

    100 g
  • oliwa

    do skropienia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, dodać umyte i pokrojone w kostkę pomidory, umytego i porojonego pora.
Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem i dodać oliwę.
Wymieszać i odstawić na około 15-20 minut aby smaki się przegryzły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ZEWA

12.02.2012 12:57
ja nie parzę pora

emylka86

11.02.2012 21:28
por parzyć czy nie?

Anna200

12.01.2011 22:55
Wygląda apetycznie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat