Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń z barana

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

combra baraniego 70 dag
czosnek 4 ząbki
słonina 8 dag
mąka 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
bulion 2 szkl
ocet winny 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń z barana

3/4 szkl zagotować z octem i ziołami marynatą zalać mięso odstawić na ok dobę natrzeć solą i pieprzem zrumienić na słoninie dusic podlewając marynatą i wywarem dodać czosnek wyjąć pokroić do sosu dodać mąkę zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak