Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porowa zupa serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 4 szt
mięso mielone 500 g
ser philadelphia 500 g
sól
pieprz
bulion drobiowy 500 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Porowa zupa serowa

Por pokroić w plasterk, wrzucic do garnka i chwilkę podsmażyć. Zalać bulionem. Gotować 10 minut. Wrzucić serek philadelphia i gotować aż do roztopienia. Na patelni podsmażyć mięso mielone, a następnie dodać do garnka z wcześniej roztopionym serkiem. Całość gotować jeszcze przez ok 15 minut. Dodać sól i pieprz do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak