Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik z rabarbarem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 75 dag
jajko 3
mąka ziemniaczana 2 łyżka
cukier 1,5 szklanka
olej 3 łyżka
rabarbar 40 dag
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z rabarbarem

Twaróg wymieszać z żółtkiem, cukrem, olejem i mąką, utrzeć. Pokroić rabarbar w słupki., Ciasto ułożyć do formy na wierzch położyć rabarbar. Piec ok. 50 minut w 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak